Tjejbesök

Ville har haft tjejbesök hela helgen. I början slog hormonerna slint, och jag fick förklara att en kull med korsningen vorsteh - vit älghund inte är någon vidare bra idé. Klok som han är förstod han det och de har efter det skött sig utmärkt.

Skoterspåren är hårda och fina att gå efter nu, som jag har längtat efter att slippa halta omkring och få snö innanför vinterstövlarna. Nu är nackdelen att det kan bli lite skarpt för hundtassar, så jag ska vara noggrann med att smörja med något fett. Det hjälper faktiskt.

Några dagars plusgrader gjorde susen för energin. Inatt sjönk kvicksilvret ganska ordentligt igen. Men vi hann få en liten glimt av att våren existerar så nu klarar vi av att genomlida några veckors vargavinter. Bara att klä sig ordentligt och tänka positivt.



Där vi befann oss idag fanns renar alldeles intill. Spår efter skoterspåren och rejält med vittring. Duktiga hundar som inte bryr sig! <3


Kommentarer
Postat av: Maria

Vi skulle ut och gå efter havet idag... Mjuka skoterspår och vatten under snön. Blev inte den där mastodontsvängen vi hade planerat ;)

2011-01-30 @ 19:50:55
URL: http://www.tokhund.se
Postat av: Emma

Svar: Ja visst är hon :) Ville är ruggigt fin!

Tack så hemskt mycket, hon hälsar tillbaka!

2011-02-07 @ 17:55:45
URL: http://ninjapower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0